Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, May 4, 2010

Pasal... Panjat Naik

Salam,

Menggigil kaki masa ambik Eiman semalam.
Lift kat rumah Mama Ruby rosak. 2-2 plak tu!
Hambik ko panjatlah sampai 10 tingkat...
pic from: http://www.lindatreash.com

Sampai tingkat 5 semput!
Tapi masih bleh tahan sampai destinasi.
Yang penting kawal pernafasan. Cewah!

Eh betul la... Bila penat, tenangkan fikiran, tarik nafas kot hidung then lepas kot mulut...
Bila buat cara betul, bleh turunkan heart beats...
I've done it before many-many times masa join gym dulu...

See? Ni kebaikan buat yoga.
Yes ada fatwa kata yoga haram. Itu kalau beryoga sambil baca mantera...
Buat yoga kosong pun matlamat tercapai daaa~

Opssss menyimpang plak...

3 comments:

Aan Andes said...

Haaaa?? Ye ke rosak? Kebetulan me cuti jaga budak tu hehehe. Tingkat 10 tu, pitam! Pagi ke petang rosak?

Nurul Aznil said...

Ohooo.. tak aci!!!

petang... nasib baik petang, punah mekap tak kisah la... hahhahaha...

tapi masuk keter baru sedaq puting Eiman tertinggal. adeh, trus pi pyramid beli baru... semua sebab malas nak panjat tangga lagi... kui kui kui

Papa meow said...

ini lah masaalah dok umah diawang2an hehehe... :D

Related Posts with Thumbnails