Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, May 5, 2010

Pasal... Madness

Salam,

Dapat email ni semalam, "Kindly be informed that Jusco will be having their J-Card Day... As usual we expecting huge crowd during this...", dari opis maintainance.

Madness siot!!!

My usual parking spot taken. Kena parked jauh giler...Then naik pi McD tapau sarapan kiriman boss ZwanZwan tengok McD penuh!!!

Q nak pi order pun makan masa 5 minit. Madness!!!

Ramai oreng-oreng bersidai kat tepi grill tunggu orang Jusco buka gate.Dari yang tua bongkok ke kecik dok isap jari... Semua ada.Yang Melayu dengan baju biasa, beg besaq dan kasut tinggi.Tetapi kaum Cina lebih cerdik! Depa pakai kasut sport! Hahahahhha...

Yang bapak-bapak semua muka toyek jer.Samada risau duit akan terbang or rimas kena jaga anak while isteri 'berperang' or ngantuk dipaksa bangun awal untuk acara gilang-gemilang ini.

Yang mak-mak, toksah cakap la. Muka bertenaga, teruja, bersemangat dan macam-macam lagi lah, semua sebab J-Card Sales.

Seriusly, me bersyukur sangat me tak berapa minat bershopping... so tak heran sangat nak join J-Card Sales ni.Takut ada yang masuk sepital sebab kena lepuk berebut barang dengan me :P

pic from: http://thephoenix.com

6 comments:

zealvia said...

ku pon tak minat sgt part memenuhi kehendak nih...tp ku kagum dgn smgt J-card membership nih!

Aan Andes said...

Kannn!! Me ingat u keja garden boleh pegi join the sale, skali derang siap tunggu tak bukak lagi! mmd madness! Murah sangat ke? hmmmmmm

Anyway nak komen pasal cousin eiman yg nakal tu, kalau me, mmg me dah jerit! Heyy jangan! And tarik tangan budak tu kuat2 sket away from Eiman. Eiii budak2 skrg..ntah2 dia jeles sbb attention all goes to Eiman now. But yang penting, parents dia sepatutnya ajar, baby is fragile cant kasar2 (if their intention is only to play la).

Azimah@Melati said...

lama dah tak serbu j-card day nieh..tak koserrr....hazab lebihhh..pastue nanti nak q panjang giler.....

merasa pun time keje kat midvalley boulevard tue la...6 years back ehehehe...

Papa meow said...

X pernah ambil tau pasal j card, dah naik kelabu kad tu dalam dompet.hehehe...

Setaun skali je shoping sakan...dkt2 nk raya...:D

adha said...

aku memang tak penah g jcard.. kad jcard pun tak dak.. hahah so selamat la duit kami laki bini dr invest kat jusco.. hahah

Nurul Aznil said...

@zealvia - kan? lain waktu, lain tempat pun ada juga yang bleh bagi harga murah.

@Aan - macam murah jer tengok.
pasal kena buli tu.. me pun macam lembap lagi lembab dan lembam. next time ada bebudak tu, me tak biar Eiman sengsorang.

@Azimah - pernah pergi ye? peh tabik spring lah!

@Papa Meow - lama betul tak pi kalau kad pun jadi kelabu... hehehe

@Adha - me ingat nak buat selasa tapi bila ingat citer my friend betapa dasatnya hari itu, kensel trus...

Related Posts with Thumbnails