Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, May 6, 2010

Pasal... Makan-Makan Opis Lagi

Salam,

Out of the blue, tetiba my boss yang dok tengah having her catch-up meeting dengan boss besar kluar bilik meeting dan bgtau me untuk booking lunch kat Madam Kwan untuk semua staff.

Macam biasa, ramai bersorak gembira.
Tapi ada jugak yang tanya, apsal tetiba nak ada makan-makan?
Namun semua buat kesimpulan, maybe acara makan-makan ini sebagai mengantikan acara makan-makan bulanan di hari Jumaat bulan lepas yang telah dibatalkan.

Aisay, nasi lemak yang ZwanZwan tapaukan tadi, me tak makan lagi...

pic from: http://doingitfromtheheart.blogspot.com

1 comment:

Noy said...

kalau lah nasi lemak tu dapat antar melalui screen pc ni kan...noy lapar ni.... :)

Related Posts with Thumbnails