Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, December 25, 2012

Pasal... BabySitter Ko Hader?

Salam,

Sedap kuih ni!
Tatau nama official dia apa, tapi me panggil Kuih Talam UBI/YAM!
SUPER SEDAP!
Dah tinggal 2 ketul, baru teringat nak snap gambo :P

DAN yang paling best, ni MamaRuby bagi. 
Babysitter ko hader bagi ko kuih? Hehehehehehe...

1 comment:

Fara Mustapha said...

mmg takhader...heeheheheh.....

Related Posts with Thumbnails