Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, December 26, 2012

Pasal... S'pore Lagi

Salam,

Sejak reti masak bihun s'pore ni, rajin plak Isteri ZwanZwan masak bihun s'pore ni.
Ni me masak Sabtu lepas masa ZwanZwan kena food poisoning sampai demam.


Kali ni byk sayurnya. Eiman makan 3 kali tambah. Alhamdulillah... Ni pakai rencah daging baki masak speget duluuuu... Dan, bihun gini sedap lawan dengan cili+kicap+sos tomato+jus limau... Tak caya, cubalah buat!

1 comment:

Fara Mustapha said...

tgk pics pun dah tau mantap....uishhh...

Related Posts with Thumbnails