Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, November 7, 2012

Pasal... Another Rejection From NuffNang - ANSWER

Salam,

Menjawap kekecohan yang Ai timbulkan semalam pasal NuffNang.
Lega bila ada juga orang depa reply bagitau reasonnya:

"Payee Name is supposed to be the full name (exact) as stated in your IC which will be written on your cheque (including Bin, Binti, A/L, A/P or others)."

Aserahey betul!

Maka, hujung tahun ni or awal tahun depan la dapat duit tu...
Guna untuk hadiah befday Professor Emeritus Eiman Ariq dan Dato' Dr Elia Amira.
(Iye, kekami nak kalau boleh, insyaAllah dedua anak kami dapat capai gelaran tu. Doa la jugak tu kan? :P | Kalau geli, tutup mata)

3 comments:

Anastasyea Aida said...

lepas nie tunggu cek dari Nuffang la pulak kan .. :)

www.anastasyea.com

maria said...

tatty memang kena letak nama as in IC kalau bab cek ni..

penah dulu salah ejaan nama pun reject.

Nurul Aznil said...

Anastasyea Aida: kurang tepat... dia.. "tunggu LAGI cek dari NuffNang"... sbb ni kali ke 5 dah kot me try cashout...


Maria: tu la. sendiri salah tak baca fine print, sendiri tangguh akibatnya

Related Posts with Thumbnails