Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 6, 2012

Pasal... Another Rejection From NuffNang

Salam,

Tengah berangan-angan nak guna duit nuffnang beli lipid, sekali dapat email ni daaa...

"Dear NURUL AZNIL, Your cashout request of RM ***.73 has been rejected and the earnings have been credited back into your account. For queries or clarifications please write to our Helpdesk at http://www.nuffnang.com.my/helpdesk. Thank you."

WatDeHel?!!!

Maka masuk ni, kali ke-3 me menulis kat depa tanya pasai apa rejek.
Sebelum ni tak ada tunjuk sebab why rejek, just reply dari one Rachel Chia kata:

"Dear Nurul, Thanks for writing in. It looks like you just cashed out on the 3rd of September. You cheque will tentatively reach you mid of November. :D Cheers, Rachel Chia Community Executive Nuffnang Sdn Bhd www.nuffnang.com.my"

Orang lain me tgk senang jer nak cashout.
Siap ada yang berblog bgtau camner nak cashout lagi bila terbaca kes me dulu.
Ni kena lagi. Nak fixed the problem pun tak bleh sbb tatau pasai apa depa rejek.
Time-time dekat nak dapat duit sekali dapat email rejek plak!

Adoi la...
I mean, bagi la reason kenapa kena rejek, puas hati skit.
Like, "Ya, we don't like your face la!". Kan senang.

Isk isk isk...

2 comments:

Just said...

i punye cashout pun reject sbb nama tak sama ngan ic.. i dah verify. tp dah tukar fikiran.. tak jd cashout.. nak tggu bnyk sikit.. huhuh

Nurul Aznil said...

oh iya ka?
ni depa tak bagitau langsung...
terkontang-kanting dok nampak RM RM terbang... adusss

Related Posts with Thumbnails