Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, September 3, 2012

Pasal... Seketat Baju Sekolah

Salam,

Laporan Lipid Tin ke-2.

Berat maintain 66kg :(
Turun 1kg dari last week.
Tatau nak buat camner dah.
Nak cut makan carb totally, nanti menggigil macam kena parkinson.

Patutnya sambung 1-2 tin lagi tapi budget ketat giler... seketat baju sekolah form 5 me :P

3 comments:

AkuBiomed said...

Saya cadangkan beli ebook Panduan Kurang 5kg dalam 5 minggu dari Kevin Zahri. Berkesan.

Nurul Aznil said...

buku tu citer pasal apa ye?
menu yg sepatutnya?
senaman?
tips makan?

yg tu tanak... google pun ada...
now makan dah kurang.
rutin fizikal harian utk maintain stamina (bukan utk burn extra kalori)
produce susu byk-byk

heheheh

Lenny said...

hehehhe... mari memproduce susu!

eh i tak mari dah walaupon dah tak menyusu budak2 nieh.. tapi ada jugak kadang2 terkeluar.. ahhahaha.. sabo je lah kannn...

Lipid you tu tak apa stop dulu... walaupon turun tak banyak this time, tapi penurunan tuh ada and banyak you nyer baju2 and sluar2 longgar kan...

i tgk gambo raya pon muka runcinnnggg... feewwiiitt!

Related Posts with Thumbnails