Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, October 6, 2012

Pasal... Elia Amira Turns 7months

Sticky entry. Untuk entry baru, scroll kebawah. TQ~ 

Salam,

I am a BAD mother.
Terlupa anak dah turn 7 bulan. Dok ingat tarikh lain. Ni baru 3 anak!


Elia Amira Binti Mohd Azwan. 7 months already~
Gambar diambil paga pagi raya. 
Baju tu beli RM30 jer kat expo baby di PWTC dulu.
Bunga tu RM7, kat booth yang sama.
Rantai? Itu rantai my mum beli kat me masa umur 5 tahun dulu.

Elia Amira~
Dah pakai diapers saiz L, sama saiz dengan Abang Eiman masa 5 bulan.
Dah mula melata dan angkat buntut (tinggi) masa 5 bulan.
Dah mula launch ke depan untuk ambil benda (since tak reti merangkak lagi) masa end of 5 bulan.
Dah mula duduk tanpa perlu dipegang masa 6 bulan.
Dah mula panjat meniti dan berdiri tanpa dipegang masa 7 bulan.

MamaRuby kata perkembangan Elia lebih cepat dari Abang Eiman.
*sigh* 
We do want them to grow up but not this fast~

7 comments:

Qhaifa Nur said...

ya allah, comel dan semangat Elia...
sedaplah namanya...
kejap dah 7 bulan....

SitiJay said...

Chumel dan tersangatlah manis owangnyer..... musti mak ayah dia bangga, ek....

Nurul Aznil said...

Qhaifa Nur - kawan opis lama, now jd Ustaz yg tolong pilihkan nama dengan maksud elok...

SitiJay - Alhamdulillah, semoga perangaipun manis jugak...
bangga ada, cuak pun ada... U know how it is... :D

Just said...

She is so cute! I wish bleh pakaikan hairban utk my daughter tp dia tak nak. dia rase rimas kot.. huhuhhu..

Nurul Aznil said...

Just - ni pakai pun utk ambik gambar jer. lepas tu jadi mcm Cyclop X-men
:P

Lenny said...

comelnyer budak niiiii.... gerammm!!!

bila lah untie nak jumpa dia ni...

siti farah Kamarudin said...

Comeylnye..geram sampai rasa nak cubit pipi dia :)

Related Posts with Thumbnails