Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, September 12, 2012

Pasal... Cermin ada Senyum

Salam,

Tak ingat bila, tapi dalam sebulan sebelum Ramadhan kot ni jadi.


Bermula sebagai 1 small crack beberapa tahun lepas. 
Then kami hantar keter pi cuci. Depa pakai hi-blast water hose rasanya, tu yang crack makin panjang.

Nasib baik kami dah beli insurance cermin depan. RM80 jer kot.
Pi kedai cermin berdaftar, siap dalam sejam lebih jer. Tak kena top-up 1 sen pun sebab insurance dah cover. ZwanZwan minta double layered cermin. 

Now cermin dah tak senyum tapi kami yang senyum :)

1 comment:

SitiJay said...

Mujurlah dah ok skarang....

Related Posts with Thumbnails