Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, September 14, 2012

Pasal... Beg DIVA Keluaran MR

Salam,

Hati saya berbunga-bunga.
Se-berbunga beg baru saya ini...

Lepas ni, dengan sepenuh hati kembang setaman me usung colaman berisi alatan mengepam me kehulu-kehilir since dia ada sarung beg cantik macam ni.

Berkenan ke? bleh konteki MakCik Rehan untuk memilikinya.

MR, if roh menjarum beg ni mai lagi, habaq tau. Me nak beli 1 lagi untuk coleman besaq plak :D

Ni review me:
Kain best. Mmg jenis hi kualiti. 
Jahitan; komen bagi me orang yang reti jahit lurus je... BAGUS!!!
Masa nak masuk coleman tu ketat skit la. Biasalah, extra virgin coconut oil lagi.
Walaupun extra 2 inci ukuran dari saiz coleman tapi tak nampak baggy.
Poket tu if naikkan tinggi ke atas lagi sangat best.
If poket ada flap/penutup even tader button or velcro sure lagi gempak. So bebarang dlm tu tak senang sangat terkeluar.

Me bagi 4 stars out of 5 buat masa ni.
Maybe beg lepas ni InsyaAllah bleh 5 stars plak!

2 comments:

makcik rehan KJB said...

Thanks AG. Points taken. Nanti kita improve kat mana yg patut :)

p/s: verification code ni takmo buang ke dear? i kena try 5-6 kali baru lepas komen ni huhu

Nurul Aznil said...

ha, thanks MR. me dah buang...
tak perasan bila tahun me On kan benda tu...

:D

Related Posts with Thumbnails