Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 26, 2012

Pasal... Our Home

Salam,

Dah clearkan 1 kotak. Lega. Esok bleh attack another one. 
My Mum giler rush suruh clearkan bebarang kami kat rumah baru dia (read as rumah lama kami).
Rasa macam kena halau seh! Kecik hati tapi berani ke nak bgtau dia? Luah kat blog jer la.
Ala kalau dia baca pun, ada perubahan ke? BuahahhahahahaN

Kalau kami pilih kat sana, taderlah belambak barang masuk rumah Riang-Ria ni. Ni sampah penuh! Tadi siap jumpa plastik bekas isi makanan apatah. Dah la kotor, busuk plak tu. Geramnya...

Paling pening kepala adalah nak sort out bebaju. So far 1 plastik sampah saiz M penuh me dah isi. Baju elok-elok lagi semuanya. Tapi kalau simpan pun bukan boleh pakai, tak muat dah! Buang jer la harapan, "I'll wear it again once I lost weight!". BS la!

Langsir rumah dah dipasang. Tapi untuk bilik bebudak tak pasang sebab tader railing. Bila tahun ZwanZwan nak pasang, me pun tatau. 

Entah bila la nak siap kemas rumah ni...
Kalau ada duit lebih, boleh la pasang kabinet dapur ikut yang me nak dan kabinet kat toilet serta lemari baju. Makan masa nak kumpul duit camtu... tapi menuju kesana. Tak ada holiday tahun ni. Cut budget!

OK lah, cukup la luahan perasaan dipepagi buta... jom tido!

2 comments:

::alifdalmim:: said...

mana gambor??hehe

Nurul Aznil said...

apa barang gambo... mai la rumah kami sabtu malam ni... ada beran? hehehehehe

Related Posts with Thumbnails