Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 21, 2012

Pasal... The Last Day! Hey

Salam,

44 hari berpantang...

Elia demam lagi.
Sebelum subuh me dah meroyan cari botol besar nak pam susu sebab the twins dah mula ada lumps balik. SAKIT HOKEY!!!
Kesian ZwanZwan kena melayan bini meroyan. Tapi look on the bright side, dia bleh mandi, bleh berjemaah lagi kat surau hari ni! Semua gara-gara bini meroyan sebelum subuh.

Oh, BIG news!
Half of my EBM stok cair sebab Eiman pi OFF suis deep freezer. Me tak kita berapa ketul tapi congak-congak dekat 400oz wooooo percuma kena let-go! Meraung me semalam. Berjurai-jurai air mata me. ZwanZwan jangan kata apa la, dia punya angin la dengan Eiman. Nasib baik hamba Allah tu dah tido kalau tidak kena sedas lagi. Sebelum tu Professor Emeritus tu main softlan, separuh botol ditonggangnya atas lantai bilik. ZwanZwan nak mop tapi me kaut balik masuk botol. 2-3 das ZwanZwan taruk Eiman. 

Kesian memang kesian tapi Eiman dah faham bahasa, kena start ajar awal. Better start now. Or like the wise Encik Ying-Yang-Yo said, "Better pukul diaorang sekarang, esok diaorang dah besar diaorang boleh pukul kita balik! (then he laugh) Better ajar diaorang sekarang time masih boleh lentur, lagipun diaorang dah faham bahasa".

Esok me nak makan Magnum Choco-Cappuccino.
Meraikan abih pantang, bleh?

2 comments:

Qhaifa Nur said...

kejap tu 44 hari...
amboi banyak yang teringin nih...

Nurul Aznil said...

banyak teringin... nafsu nafsu

Related Posts with Thumbnails