Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, March 20, 2012

Pasal... Kotor, Apakah?

Salam,

Malas nak taip pepanjang...

BCG Elia bernanah, pecah semalam.
Elia had a mild fever.
Elia ada 2 tunggul gigi macam nak tumbuh soon.

Me demam on last Saturday.
Me buat spekulasi samada bentan, demam susu, infection tinger.
So semalam pi klinik check punya check me demam sebab kencing kotor, apakah?
Maka kena makan antibiotik seminggu...

2 comments:

Aan Andes said...

Cepatnya Elia nak tumbuh gigi. Merengek la budak tu nnt hehe. Hang on mommy. Kejap je ni..u can do it!

Nurul Aznil said...

harap tak tumbuh lagi la...
la ni pun dok buat susah nak tido. tido pukul 2am sampai la subuh... adoi la

Related Posts with Thumbnails