Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, March 18, 2012

Pasal... Ku Sangkakan Luka Jahitan

Salam,

Ingat tak dulu me buat entry pasal sakit luka jahitan.
Jumaat lepas buat urut, scrub, mandi herba penutup pantang.
Lepas 39 hari baru bleh urut pewot.
Sekali tengok yang sakit-sakit tu bukan jahitan hokey!
Something far more worst than that!!!

Turn put sebab me degil sangat dok angkat benda berat semua, peranakan me telah turun bawah dan senget ke kiri. Tu yang me dok rasa sakit tu. Lepas Kak Yati urut dan tolak skit-skit, sakit tu dah hilang tapi kengkadang rasa jugak la skit. Kena urut lagi. Mak Tam pun suruh pi urut lagi sebab benda tu bukan bleh buat main-main wooooo.

Oh by the way, sesapa yang nak buat ratawan urut, mandi herba, param-pilis, scrub semua bleh try Kak Yati ni. Dia buat sangat OK. Bagi harga bleh PM dia kat FB ye.

1 comment:

Azlia Kamal said...

Assalam..cmne u tau tu dsbbkan peranakan jatuh & bkn jahitan ye..bidan cek jahitan ok sblm btolkan smula peranakan ke..tq

Related Posts with Thumbnails