Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 26, 2012

Pasal... Masuk Kurang Dari Keluar

Salam,

Kira-kira, me pam dalam at least 750ml susu tiap hari.
Me tatau berapa yang Elia minum tapi katalah jumlah yang sama since Elia banyak kali juga minum then muntah then minum balik, 750ml.
Maka sehari 1.5l susu me hasilkan.

Me minum rasanya dalam jumlah yang sama sehari.
Tolak urine, tolak peluh... patut la kena kencing kotor.
Air masuk kurang dari air yang keluar.

Ni semua gara-gara ikut kekata orang-orang tua, jangan minum air banyak.
Nanti mulut atas bercakap, mulut bawah pun 'riuh' sama. Nanti laki lari...
Lari la plak...
Maka inilah akibatnya dok sukat-sukat air.

Apa-apa lah, badan sendiri, so I should know what good for myself...
Hm...

1 comment:

mrs zach said...

umar pun slalu juga muntah kan semula susu...banyak. risau. so..skrg ni akan make sure time susukan dia, kepala dia tinggi sikit.so far alhamdulillah. me minum 3 liter air sis. uhuhuhu

Related Posts with Thumbnails