Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, March 26, 2011

Pasal... Longkang

Salam,

Adalah member sekolah Tun Uda reply kat gambo me di FB. Kata 'me nampak so kolestrol', lebih kurang gitulah ayatnya.
Me taulah dia masih maintain macam zaman sekolah.
Mulut longkang pun maintain sampai la ni.

Dulu, masa kat asrama, me ni kera sumbang, tak ada geng tetap. Me macam lalang.
So selalu jugak kena buli in terms of in words la. In perbuatan ko memang carik nahas! Cikgu disiplin sekolah tu Pak Penakan me wooo!

So 1 hari Jumaat yang tenang, bebudak asrama beratur nak makan, tetiba Si Mulut Longkang ni main potong me dan tertolak me. Me cakap la, "Woi, tak reti beratur ke? Barbarian!". Tiba-tiba warden asrama yang sentap! Dia kata, "Aznil, awak tengok Cipah tu pakai baju tak? Orang Barbarian tak pakai baju tau!".

I was like, WHAT THE HELL?! 
Aku tegor jer minah ni (cara kasar) sebab potong line, tetiba orang yang melakukan perbuatan buli orang lain dapat pembelaan. Fuuuh, hebat Cikgu Shima! Ko memang champion!

I won't forget her name and her face! 
Nampak jer baik gitu tapi itu pun sorang lagi mulut longkang. 
Suka menyampai berita tak benar kepada orang lain.
Sedap ye Cikgu makan daging orang? Dah makan Barbarian la jugak tu, orang makan orang.

 


Sorrylah me dah curi 4-5 minit masa korang dengan luahan perasaan longkang ini.
Esok-esok me kongsi entry yang bermanafaat plak ye.

1 comment:

personal blog said...

Huh!! Akaq pn nyampah kalau jumpa spesis longkang pecah gituh... Takper, you tak ganyang mereka dulu, you ganyang jer skarang, dalam blog you... akaq rela baca tau.. hehe

Related Posts with Thumbnails