Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, March 25, 2011

Pasal... Pegang Rotan Sebat

Salam,

Angin weh!
Me dah spent sejam ke Domino's order. pizza untuk opis ni.
Order punya order, masuk opis macam biasalah kena serbu!
Macam tak makan lama gitu.
Sedang dalam bilik bebudak yang ada training tak kluar lagi.

Tiba-tiba, macam biasalah, ada orang mai kat tinger me, "TAK CUKUP! TAK CUKUP! TAK CUKUP!".
"ADA ORANG AMBIK 5 KEPING".
Bingit OKEY!
Kalau bebudak ko tak sarapan, saja tahaq pewot bagi lapaq, depa ambik banyak sampai orang lain tak cukup, aku dah tak bleh nak buat apa dah!
Tu attitute depa. Aku tak boleh kawal. Aku jugak tak boleh nak pegang rotan sebat tiap kali ada yang ambik lebih.

Tapi kamon la... ko dah besaq... bulu bawah pun kalau dikumpul boleh buat isi bantal.
Jadi act like one. PK sebelum nak komplain membabi-buta begitu.

HOKEY!

Sekian saja, luahan perasaan seorang Ops yang sakit jiwa, bingit tinger~

4 comments:

Lenny said...

huhuhu.. sabar.. i heard about it too.... sabar nurulll.... sabar... kesian u...

Aan Andes said...

tu la..common sense takde..kitaorg kalau order pizza pun kan..semua org mcm curi2 pandang org lain dah amik ke belum..pastu takde la bolot 5 keping terus. courtesy la sikit.

tak boleh order melampau2 banyak ke tatty? mcm biar berlambak2, padan muka derang.

Nurul Aznil said...

hahahha....
ni semua sbb ruda ler... dia suruh pizza jer. geram... yg nak menjawap kat sini, mak bulan ni jugak

Nurul Aznil said...

@Aan - nak order banyak susah. ada yg pantau duit. tapi pun RM299 beli.
next time kena bgtau depa ini adalah REFRESHMENT bukan lunch. hehehe
I'm sure ramai benci giler kat me sekarang

Related Posts with Thumbnails