Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, March 25, 2011

Pasal... Eiman nak ada...

Salam,

Dah Jumaat...
Lega...

Tapi esok still kena mai opis untuk kontraktor elektrik buat amender tah...
Then balik Shah Alam, menyimpang ke Indahria cari rumah.

Kena serius dengan hal ni sebab ... er... 
1 sebab rasanya akan ada kenaikan gaji, skit pun tak apa kerana me dah naik 1 level. Maka adalah budget lebih.
2 sebab Eiman dah besaq, dapat rumah besaq skit barulah seronok dia nak main ke apa ke.
3 sebab rumah luas, bleh susuh barang lebih elok maka bilik tidur yang sepatutnya 3, akan jadi 3 bukan 2 kerana 1 dah jadi stor.
4 sebab my mum dah bersara, maka nak juallah rumah yang kami duduk tu, pulang balik duit dia dan dia ada duit nak melancong bagai.
5 sebab tak segan la nak jemput orang mai  rumah sebab tak cramp macam sekarang. Boleh masak laksa sekawah dah ajak kengkawan datang macam dedulu...
6 sebab kot la... Eiman nak ada adik... kawasan kenalah luas skit. boleh depa main-main bersama :P

4 comments:

Kak Mah said...

eiman nak ada adik kah???

Lenny said...

yeaaaayyyy.. oh.. pasal tuh nak beli botol susu erkk..?? dah baper weeks cikk? jgn lasak2.. tak bley main futsal dahhh!

Aan Andes said...

selamat survey rumah..nnt boleh cross lagi satu wishlist hehehe

Ps: pening kepala nak pilih rumah ni..tambah2 skrg ni mak aihh..harga melampau2

Nurul Aznil said...

@Kak Mah - manader! masih kosong lagi ...

@Lenny - botol untuk Eiman... tapi bleh simpan untuk adik...
cuma, arrival of the adik tak pasti lagi sebab tak ada adik lagi...

Related Posts with Thumbnails