Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, March 24, 2011

Pasal... You've Been Punked!

Salam,

AH TAIK LE!
CAKAP TAK SERUPA BIKIN!
POYO JER LEBIH!
PERGI TERJUN LOMBONG LA!

Antara cacian yang me terima.
Dari siapa?





















Dari diri sendiri...
Kenapa?





























Sebab beli jugak hadiah kat ZwanZwan.
Poyokan?

Niat nak prank... tapi kantoi kat alamat kedai bunga. Bleh terlupa kat part tu. Deymmmm...

Tapi me still bleh cover. Me tepon siap sok-sek idung woooo... macam nangis gitu.
Kompomlah ZwanZwan cuak. Dia siap kata dia sanggup sumpah depan Quran untuk buktikan bahawa dia tak ada betina lain kat luaq. (tapi me lupa plak nak tanya kot dia ada JANTAN lain kat luaq. la ni bukan bleh percaya! hahahhahahah)

Maka, me tewas juga. Me beli jugak hadiah befday ZwanZwan.
Me memula nak beli macaroon tapi delivary tak kompom bleh sampai today, maka macam kebetulan plak Selasa lepas, me on TV, kluar iklan BOSS ORANGE Orlando Bloom. Terus jatuh cinta...
Semalam, ditemani HR me pergi beli, bungkus semua. Gigih bawa bakul hantaran kawin dulu untuk letak barang dalam tu.
Ucapan kat kad me kasi tukaq skit la... Abang la, Sayang la... hehehehhehe

Tak grand sgt... dapat duit claims lebih skit... maka yang kecik sama dicicah, yang besaq sama dilapah...


Happy 32nd Birthday Father of my sons, My Hubby, My Friend, My Heaven...
Semoga panjang umur, murah rezeki, sihat walafiat selalu...
Dari Kekami ~Abang Chaq Ewan, Abang Chik Eiman dan Aznie~

2 comments:

Aan Andes said...

Hehehe sebenarnya me pun nak cakap poyo tadi sbb kata tanak beli hadiah. tapi mesti la beliiiiiiiiiiiiii sebab KESAYANGAN. Alahaiii sweetnya Tatty me. Me tak beli2..kena beli jugak la. Biar simple2 pun asalkan ada kan. Kek pun jadi la. Ni asyik bitau tatau nak beli apa, mmg tak beli la

Happy birthday Azwannnn! Tatty awak so schweeeeet tauuuuu, so jgn notti2. Kalau notti I dont think sroot sroot hidung dah, mau perang dunia ke-3 haha

Kak Mah said...

gimme an idea..tapi tak leh la tahun ni kene tahun depan ehehehe...

Related Posts with Thumbnails