Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, March 23, 2011

Pasal... Finger!

Salam,

Tengoklah anak teruna saya pegang makanan macam mana...



Pinky finger hokey?!

5 comments:

Aan Andes said...

ahaha melentik. zahra tanak duduk carseat!

Nurul Aznil said...

naper tanak duduk?

kami terpaksa paksa dia jugak sebab akan berlaku kejadian dimana sorang jer yg kena ambik-hantar Eiman.
tapi tu la, asyik bagi dia makan so dia 'sibuk'

Aan Andes said...

ntah la..biasa la dia melalak kan. kena biar sekali kut baru dia paham. so far sebab mmg amik 2-2 org. or mungkin carseat tu tak best hehe

mar!ahaf!z said...

baiknye budak hensem ni..

tatty biar dia sorang2 kat seat belakang ke or teman dia?

Nurul Aznil said...

@Aan - ok la korang ambik berdua...
kalau seat tak best, ada chance tu... untuk shopping beli yang baru :P

@Maria - dia dok kat depan. Azwan drive, me jadi mem besaq kat belakang. kalau berdua dgn dia, dia tetap di seat depan.

Related Posts with Thumbnails