Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, March 27, 2011

Pasal... A-Che

Salam,

Short update pasal Eiman...

Jumaat minggu lepas me kan jadi Ibu Tunggal since ZwanZwan ada training/kursus kawin kat Genting.
Lepas ambik dari rumah Mama Ruby, masuk keter, pakai kan Hero Dagu Tajam tu seatbelt, me hulurlah roti so dia ada 'benda' nak buat/main.

Then rasa hati nak cair, menyejat jadi hujan dan turun jadi orang balik tau...
WHY?
Eiman cakap, "A-che"...
HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I was like, OH ANAK KU~

Since hari tu, everytime we give him something, he will never fail to says, "A-che".
Siap sengeh-sengeh tu...

Oh anak Ibu pandai sudah...

Tetapi, satu benda bikin me agak geram adalah... baik ZwanZwan, baik Angah Eno dia, baik me, semua dia panggil... "Maaaa.... Mam Maaaaa". Adeh~






Hero Dagu Tajam, Eiman Ariq - "What Cha' Lookin' At?!"

4 comments:

Aan Andes said...

Pandainya Eiman! Eiman ni mmg advance la..me byk tiru from ur blog. Terus ajar zahra say tenkiu haha

Nurul Aznil said...

Aan, ni bukan kami yang ajaq... MamaRuby yang ajaq...

Lenny said...

pandainyer eimaann.. arituh tak sempat nak main2 kan... dah eiman dah tidooo..

Nurul Aznil said...

Kena paksa tido. Dia nak main lari-lari ujung sana sedang brother ikat rambut tu dok citer hantu... takuuuuut!

Related Posts with Thumbnails