Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, March 28, 2011

Pasal... Malu Nak Bawa...

Salam,

Bangun awal, gigih buat sarapan.
Nothing fancy just left over from yesterday's breakfast... murtabak megi.

Add some carrot, sawi, oyster mushroom with bawang besar and cili padi.
But only for me, cause ZwanZwan sombong dapat gaji so malu nak bawa bekal dari rumah...
Pigiiiiidah! :P



3 comments:

rudiah said...

aci tak nak resepi? eheheh tak penah buat.. and gambor tu nampak sedap..nyumnyum!

Aan Andes said...

Hehe bekal la sedap. Cili padi tu..meleleh. Boring la beli kat luar..nasi lemak, roti canai.

Ps: Tapi hari ni beli jugak, Cachos boleh? sihat sgt haha

Nurul Aznil said...

@Rudiah - nnt me buat entry resepi khas utk anda

@Aan - Cachos? For you OK jer... tambah lemak skit :P

Related Posts with Thumbnails