Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, February 17, 2011

Pasal... Mitosis

Salam,

Flight dah booked.
Hotel dah booked.
Cuti dah applied.
Itinerary dah susun.

Tapi ini hanya cuti-cuti Malaysia jer.
Tapi ini bukan dalam jangka masa terdekat ni.
Laaambaaat lagi.

Kot-kot hasil percutian ni dapat melakukan 'mitosis' ke.

 
 Hahahhahahaha... mitosis. 
Apa ko ingat ko ini ameba? 

4 comments:

babyluv_ayang said...

noi, nak bzbody...gi mana...besh3....

Cikidong said...

tu diaaa family planning yeahaaa hiyargh hiyargh!

Ibu Ilyanie(s) said...

mcm best je nk g holiday... :D

Aan Andes said...

hahaha dah start planningg dahhhh. Nak pi manaaaa :D

Related Posts with Thumbnails