Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, February 18, 2011

Pasal... Super Slim

Salam,

My Mum upload gambo ni kat fb dia.

 
  
Me, My Mum, My Dad, Ili, Farhan. Yang pakai bikiniT tu sepupu

 

OH MY GOD!
See how super slim I was back then!

Siap angin tiup nampak curve tu! Hahahahhahahahahaha.
I believe that time I was not more then 43kg.
DEYMMM!
And OH, look at my hairdo... 
Ala-ala Feminin tau! Nak buat rambut jer makan masa 10 minit :P

Now?
Ada pak sedara tanya, "Eh Nurul apsal ko gemuk sangat sekarang?"
Me jawap, "Sebab dah puas kurus!".
Hahahhahaha... alasan...

So boleh kurus ke?
Rasanya boleh... Mula dengan buat xtvt yang kluarkan peluh dalam 10-20 minit buat permulaan. Lelama bleh ke 30 minit, 40 minit, 50 dan sejam.
Then sambung sauna dalam 15 minit.
Makan? Kurangkan sikit jer... takyah tahaq pewot sampai kebuloq.

Senang jer kan?
Tapi naper tak buat?
1 word.... MALAS...
So... takyah cakap banyak lah. Diam jer :P

3 comments:

adha said...

kan.... MALAS memang paling mujarab.. so diam2 suda.. kui3

aku lg la.. diet celup2.. weekday leh ar thumb up.. smpai weken. hanyut..

Nurul Aznil said...

Hahahhaha... betul!

Eh my opismate dulu diet camtu you la. Hari kerja ON, hari cuti OFF.
maintain jer badan... TAPI dia anak dara.. senang je... ni mak-mak dara jer yg susah skiiit. (skiiit jer)

Kuacibunge said...

Memang nampak muka 'oshin.' La. u nie...mmg slim...

Related Posts with Thumbnails