Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, February 16, 2011

Pasal... XTVT Maulidur Rasul

Salam,

Bangun, goreng ayam yang diperam malam tadi, goren bihun, potong buah, kemas baju, masukkan bekal dalam bakul, mandi kluar rumah...

Mula-mula nak pi Ulu Yam, tapi tengok langit mendung. Rintik-rintik... Terus ke Templer Park. Mandi lah kami kat sungai cetek. Eiman mengigil-gigil...

Lepas tu bersiap tengok, baru pukul 3. So niat nak naik Genting, tapi dalam perjalanan me dok kata betapa me gayat, seriau dan takut nak naik jalan Genting, so lajak ke Bukit Tinggi. 

Pukul 6.45pm baru turu n lepas me layan massage setengah jam. Singgah Kg Baru makan nasi lemak kat CT Garden. Balik rumah check-in CityVille then tido.

Pagi tadi, bangun rasa liat sangat sebab tak cukup tido. Selain belakang rasa sore sebab tukang urut kuat giler... Oh oh oh~

So itulah xtvt kami pada hari Maulidur Rasul...

2 comments:

babyluv_ayang said...

noi, eiman dah leh jalan yek...cute nyer tgk dia berdiri tu...geram betul budak putih tu...

Nurul Aznil said...

Hie Fara... dah berjalan dah. siap berlari. mengah kami nak kejar dia.
tapi tu la, baju 3 bulan pun muat lagi... tak besar, yg besar Ibu dan Babahnyer :P

Related Posts with Thumbnails