Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 10, 2011

Pasal... Mentang-mentang lah

Salam,

Kalau HR korang dok main game FB kat opis, adakah korang akan main jugak?

YUP! I saw our HR senior exec main game pakai laptop opis, kat workstation dia, pada waktu kerja.

Mentang-mentang lah Boss KL lama dah tadak kat opis.

Ewah-ewah!

Ko kalau korang, korang nak mula main ka?

5 comments:

FauzieMusa said...

yes i do! fight for the HR (Human Right)

Nurul Aznil said...

ko memang semua nak fight.

Lenny said...

ahahahha.. pastuh buat notice tgh buat payroll.. shuh2 knock dulu ok.. muahahhaha.. tak tahan i baca notice tuh!

Nurul Aznil said...

@Lenny - aah... dia buat camtu sbb kantoi dgn me tgh main la tu...

mar!ahaf!z said...

kalau tetiap kali lalu tempat dia tgk dia main game , mmg melampau la kan..

me tak suke sgt.. i mean kalau staff lain tgk kita mcm tak byk kerja la plak.. padahal org lain sibuk nak settlekan memacam kerja.. hmm akan timbul kebengangan dan kejelesan antara rakan sejawat

sekali sekala takpela.. yg penting pandai2 la nak cover.. kerja kene siap.. dan mantap..

Related Posts with Thumbnails