Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, January 10, 2011

Pasal... Memakan Befday Eiman

Salam,

Since tak buat memakan untuk befday Eiman, me ajak ZwanZwan pi TGiF jer.

Kejadian berlaku Isnin lepas...


Hepi befday to you - Babah
Bukan dah lepas ke? - Eiman

Berus Lee?

Eskrem sedap!

Ni befday capa? - Ibu
Befday Eiman! - Eiman

I'm 1 and I can eat on my own, thank you very much - Eiman


Lelauk yang terlibat...

Starter jer. Yang utama tak snap pun sebab lapaq!

2 comments:

makcikrehan said...

eh makin susut lak aku tengok dak eiman ni aznie? makin buas gamaknya ekk? selalu budak kalo dh start jalann, start memunggah badan mula susut ekk. tak ketara sgt dah dagu runcing dia dulu tu. hehehe. Happy besday eiman. aunty terlewatttt...hihihi

Nurul Aznil said...

aah... dah berlari. nasib baik rumah besaq kandang kambeng jer, kalau tidak kompom me slim-shady mengejar dia.

Related Posts with Thumbnails