Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, January 11, 2011

Pasal... Kentut Sesuka Hati

Salam,

Dalam 2 minggu ni maybe kurang entry or entry pendek jer.
COO datang opis dan dia gedik la plak nak dok meja sebelah me ni.

Benci tau! Kena kontrol kelakuan.
No more kentut sesuka hati! opsss~

OK back to works!

4 comments:

nurulhudaresad said...

hahaha.....ingatkan apa la yg kentut suke2 ati tu..

adha said...

kah3......... ko kentut suka2 ke kat opis? wakakak.. pengsan wei

iNa said...

ekekeke....

Nurul Aznil said...

@nurulhudaresad - hehehe... tajuk jer yang gempak

@adha - woish! kentut yang tak berbunyi dan bau la... yang ada bunyi dan bau kena kluar opis.

@iNa - ekekeke jugak

Related Posts with Thumbnails