Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, December 21, 2010

Pasal... First Funfair Ride

Salam,

Dulu, me dok ingat sebutan dia PAMPAIR.
Dok ingat pam pam pam jer.
Then sampailah 8 tahun lepas, baru tau rupanya FUN FAIR.

Oh~

So, malam minggu lepas, bawa Eiman ke funfair.
Dia naik 3 rides, train, cawan ngan space car.
Secara automatiknya jugak, Babah Eiman pun naik 3 rides.

Me? Me naik 1 jer, cawan tu. Itu pun mulut riuh bising sebab gayat.
Sedih tau. Dulu me naik roller coaster back to back, rileks jer. Now? PENAKUT!



Babah muka serius nak ambik video.
Eiman plak serius nak 'drive' train.


4 comments:

BRO_MONDAY said...

wow~ best nye main fun fair...teringat masa kecik² dulu...skam ni ai pun bawak anak ani pulak...dulu mak & arwah abah yam bawak...('',)
skam ni kite bagi anak kite pulak yam rasa...
terbaik lah kak...hepi femili wooo~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...

1. New Entry "(*) kiKo~ lalalalaLa (*)"
2. New Entry "@_ sUka² kat EMPIRE SUBANG JAYA _@"
3. New Entry "(O_O) mEoW oh mEoW (O_O)"
4. New Entry "*+UPDATE eNTRy sEmaLaM+*"

::alifdalmim:: said...

salam sis,

nmpak mcm babah dia je yg excited naik sumer tu..hahaha

$uNmeloN said...

PENANG la ni tgh ada Pesta kat Tapak pesta sg nibong tuh... tapi x dan nak p lagi... :)

Nurul Aznil said...

BRO_Monday - ya. cuba sedaya mampu bagi anak-anak seronok.

Adam - memang pun. tu pun ada 1 game lagi dia tak dapat naik.

SunMelon - aritu balik ujan jer. kami pun tak sampai sana jugak...

Related Posts with Thumbnails