Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, December 22, 2010

Pasal... Habaq mai!

Salam,

BZ jugak kat opis.
Tapi my kerja macam biasalah, akhir bulan kena kesana-kemari bayar bil.

Tak bleh mengeluh sebab bila kesana-kemari naik keter, boleh claims...
1km = RM1... jangan jeresss

Dapatlah 7-8 kupang tambahan dari gaji yang seciput.


So, entry pasal Majlis Makan Malam SiripBiru tak update lagi.

Entry pasal pencapaian motor kasar dan halus, perkembangan kognitif, bahasa, sosio-emosi, estetika Eiman pun tak buat lagi.


Lately cepat penat. Kenapa ye? Dah tua tu...

Pukul 11 kompom pengsan. Tak sedar dunia. Tak sedar pukul berapa ZwanZwan masuk tidur. Apa yang me tau, dalam pukul 2 ke 3 pagi, me bangun pam susu.

Citer pasal susu...
Masa balik dari Penang aritu, me kata nak stop pam susu.
M.A.L.A.S!

Then rasa serba salah dan pam balik.
Then nak stop, then nak on balik.
Dari 5oz sekali pam dah jadi 2oz. Kengkadang 0.5oz jer weh!

Padan muka.


Panik wooo!
Dah cuba 2 jenis susu lombu, semua Eiman rejek!
Dia hisap 3-4 kali, then angkat botol depan mata, belek-belek, buat muka pelik, then lepaskan botol tu... tergoleklah bendalah tak berdosa tu atas lantai.

Diberi EBM 5oz laju jer habis.


So camner tu?

Habaq mai!


Selain tu, Mama Ruby cakap me dah nampak susut.

Me pun sebenarnya rasa bila kekerapan kena tarik seluar jeans yang melorot kian meningkat.
Cuma tang muka ni jer susah sangat nak kecut. Kecut kejap pun sebab telan asam :P

So? Camner tu?
Habaq mai!

2 comments:

Aan Andes said...

hehe so macam mana tu? PAM lah! Haha me know malasssss!! Me pun yg direct ni boleh malas, rasa mcm geram kadang, sikit2 tetek sikit2 tetek. Haha. Tapi marilah kita kuatkan semangat, selagi boleh jom jom! This is the best for our baby! And mana tau kurus byk lepas ni :d


Ps: Nampak sgt susu lembu tak sedap kannn
Pss: Me pun kul 11 flat tertidoq. Elias masuk pun tak sedar. Pastu pagi2 both rushing nak pegi keja. Oh so sadd takde masa nak manja2. This tired phase will be over I hope

$uNmeloN said...

pam, pam, pam & pam... kuatkan semangat kak! saya sokong penyusuan susu ibu! :D

Related Posts with Thumbnails