Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, December 20, 2010

Pasal... Karikatur SiripBiru

Salam,

Terima kasih kepada Dwen kerana sanggup ambil my tempahan even masa suntuk.

Ni me tempah untuk Boss Kl yang akan balik UK end of this year.
Karikatur semua staf SiripBiru KL




4 comments:

Aan Andes said...

Tatty which one? Kanan sekali or 3 from right, yg row 2 dari bawah :D

Nurul Aznil said...

3 dari kanan :P

Lenny said...

i can easily spot 'him' hahahaha....

i bleh cam banyak juga faces.. tapi.. banyak gak i tak perasan... ahahhahaa.... nice...

great job nurul!

Nurul Aznil said...

@Lenny - kan? tapi la ni tak sama dah, dia sudah potong rambut.
tak banyak sangat muka yang sama dengan ori tu yang susah nak kenal...

Related Posts with Thumbnails