Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, January 14, 2011

Pasal... EIMAN ARIQ is 1 YEAR OLD!

Salam,

HAPPY BIRTHDAY Eiman Ariq

Semoga membesar menjadi hamba Allah yang beriman, sihat walafiat, cerdik pandai, berbudi bahasa, sentiasa comel, hormat orang tua, serta berpekerti tinggi. Selalu-selalulah doakan kesejahteraan Ibu dan Babah ye...


Amin~

18 comments:

cik puan akish said...

epi turning 1 my dear eiman ariq!!!

semuge menjadi ank yg bergune....dan mnjd ank soleh....

=)

babyluv_ayang said...

happie besday, eiman...happie besday, eiman...happie besday, 2 u eiman...happie besday 2 u.....auntie satu family doakan eiman sihat selalu....comel selalu...ceria selalu...jadi anak yg baik utk ibu dan babah...jgn jadik kasanova tau besar nanti..heheheheh...psst...eiman...mintak present besar2 tau dari ibu....

Aan Andes said...

Happy 1 year Eiman! Dah jadi toddler, kena ikut cakap ibu ok. Wahh siap pakai kurta tu.

Moga membesar dengan sihat, kuat, pandai, hensem, baik, bijak, soleh..aminnn

Nieza Ishak said...

appy buffday eiman ...
bila la kita nak dating nie ????

suh mummy wat buffday party, nanti auntie angkut anak2 dares auntie ..hihihi

mar!ahaf!z said...

happy birthday eiman..
jadi anak soleh ya.. :)
muachh!

nice suit!
comellll!

akutaktahu said...

tgk eiman dgn kurta sudah mcm penyanyi jamal abdillah...mg punyai suara yg sedap yg dapat mengalunkan alunan2 ayat suci Al-quran and doa-doa yang indah buat kedua ibubapanya =)

$uNmeloN said...

Hepi besday eiman! Smoga Allah memberkati kalian sekeluarga... amin... :)

Aan Andes said...

Tadi tengah pam susu, teringat kat u, congrats Tatty! Tup2 dah setahun berjaya susukan Eiman. I know it's not easy, and because u tak direct as well, susah nak keep up production but u made it!!! Congrats again! Jom jom caiyok..try as long as we can ;)

Mieja@Amiizaa2001 said...

Happy birthday ieman...muahh muahhh:)

zealvia said...

Alhamdulillah. selamat ulang tahun Eiman!

FauzieMusa said...

KASIH SAYANG IBU BERIKAN MUNGKIN TIDAK SEMPURNA SEPERTI YANG EIMAN MAHUKAN .. TETAPI IBU TETAP BERIKAN YANG TERBAIK! ~HEPI BELATED BUFFDAY MAKHLUK TUHAN PALING COMEL!!

Cikidong said...

nsem! :D

BRO_MONDAY said...

selamat ulangtahun kelahiran yam 1st buat adek Eiman Ariq ('',)
comey nye die...semoga membesar cepat, dan jadi anak yam soleh...insyaAllah...amin~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...

1. New Entry "(*) kiKo~ lalalalaLa (*)"
2. New Entry "@_ sUka² kat EMPIRE SUBANG JAYA _@"
3. New Entry "(O_O) mEoW oh mEoW (O_O)"
4. New Entry "*+UPDATE eNTRy sEmaLaM+*"

Kuacibunge said...

Happy Birthday dear...dapat hadiah apa erk...ada party2 tak? Semoga sehat n jadi anak yang baik...Amin

makdara TERdiva said...

hepi befday iman..dah besar anak ibu :)

nurulhudaresad said...

happy birthday iman....=)

iNa said...

happy birthday...
kejap je dh 1 year.... :)

Tuan Din said...

Kena ubah persepsi.. Kena hormat orang yang menghormati orang lain, tak kiralah dia muda atau tua... hehehe

Related Posts with Thumbnails