Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, January 15, 2011

Pasal... Monorail

Salam,

First time naik Monorail.
Tapi muka Eiman tak berapa excited sebab ngantuk.
Selalunya pukul 6.45++pm tu waktu dia take a short nap.




The 2 living heroes in my life. Lagi sorang dah jadi angel... :)
Miss you Ewan Ariff~


Suamiku yang maju kedepan in career dan physical.


Macam ruper anak omputeh la plak kat sini. Idung jer idung orang asia :P
Kalaulah Eiman dapat idung Atuk Amin, peh!


Encem! Chumil! Bergaya! Kacak! Macho! Manis! Menawan! Grrrrr!

Capa lagi nak puji suami ngan anak kalau bukan isteri/ibu sendiri, ye dok?!


Entry berjadual.
Time ni me maybe kat Rinching Hilir melawat 2pupu Eiman yang baru lahir Rabu lepas
OR kat OUM Shah Alam ambik modul
OR kat Ikea beli frames untuk opis lagi
OR kat opis gantung certs SAP bebudak opis...

1 comment:

Amy Syaquena said...

hensemnya baby dia macam mat salleh pun ada..

Related Posts with Thumbnails