Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, January 14, 2011

Pasal... Macaroons

Salam,

Dapat jemputan dari Vivien Shangri La hotel kat Jalan Sultan Ismail.
Dia kata boleh angkut ZwanZwan dan Eiman so kami pun menononglah ke sana lepas balik kerja semalam.

Parked keter kat Wisma Monorail, naik monorail sampai kat depan Concord Hotel. Jalan kaki sampai hotel terus ke B2.

Sebelum tu snap gambar dulu depan pintu masuk. I love the cameraman! Dia berjaya snap angle yang tak nampakkan my double chin bersaiz double ni.

Dalam tu, makan ala kadar jer.
Tak menang lucky draw.
Tapi berjaya snap gambar yang sungguh mabeles!





Masa tengok gambar ni, me rasa macam kat Willy Wonka punya kilang coklat jer.

Macaroons, strawberries yang dilekat kat batang gula icing, gula berwarna yang dicair dan buat bentuk-bentuk untuk hiasan.



Maria Qibby, akhirnya saya dapat merasa macaroons!!!
Lots of it! Thanks to you, me kenal macaroons ni.
Kalau tidak sure semalam macam orang budusss jer...

3 comments:

mar!ahaf!z said...

tp yg tak bestnye naper macarons ni size dia kecik (TAK PUAS makan!) dahler mahal kan..

Aan Andes said...

haha sedap tak tatty?

Nurul Aznil said...

@Maria - mahal ke? kat mana nak beli ye? nak gak bagi my mum ngan MIL rasa. tapi mmg kecik la. kira seimbang la, dia kan manisss

@Aan - sedap! me suka yang warna pink. tak salahnya me makan 5 smlm kot. hahahhaha...

Related Posts with Thumbnails