Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, December 10, 2010

Pasal... 111

Salam,

Sapa-sapa jadi follower me yang ke

111

me akan bagi dia gift voucher Jaya Jusco!!!


DAN PEMENANGNYA ADALAH.....

ANDES


okey, tanak JJ, nak voucher apa ye? Please advise...


6 comments:

$uNmeloN said...

hah lagi sorang klik follow, baru saya klik! hehehehe... boleh ka? p/s:org yg klik 110, kita share voucher tuh sama-sama... aci tak kak?

Zainab binti Norazman a.k.a ibu dania said...

alamak... dah follow baru terbaca n3 nih... huhu.. melepas aku... kalau tau, tak nak follow tadi kihkih..... tapi ok gak, kalau voucher jaya jusco, kat sabah tak leh pakai gak...

mar!ahaf!z said...

i tot just now i saw 110,
when i follow still 110?
hehe, ke i dah mmg follow u?

Aan Andes said...

Me follow jugak!! Yeayy..and 111!!! Haha. Tapi me bagi voucher jusco tu kat sunmelon k. Me wont go to jusco for quite some time rasanya.. Nak claim hadiah lain can? haha kidding. Thanks!

mar!ahaf!z said...

wah wah aan leh request lak dia ye.. babab kang :p

Aan Andes said...

Hehe tatty, banje me coffee bean can? ultimate mocca ice blended satu. tima kasih :P

Related Posts with Thumbnails