Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, December 8, 2010

Pasal... Tahan-Tahan Jangan Demam

Salam,

Dah 2-3 minggu lepas dok tahan-tahan jangan demam. Abih jer X'Mas party SiripBiru, hambik ko, selsema teruk!

Hari ni pun dok pening kepala lemas tak bleh bernafas...
Tapi kerja perlu terus, walau kepala weng dengan ubat selsema. Doktor bagi ubat kuat dari biasa sebab me ngadu my hingus bukan saja berwarna, siap ada darah lagi you!

Hahahahha...


Tak bleh rehat!
Lepas ni kena settlekan hanto segala mak-nenek dokumen agreement under my name untuk opis matter to UK. Then settlekan bender Boss KL untuk pindah plak. Taip ni saja pun buat otak me penat...


Eniway, beberapa gambo dari X'Mas Party/Dinner SiripBiru aritu...

Me! MC Hammer malam tu
Kali ke-2 kekami kluar malam tanpa Eiman.


Thanks to Ili Nur yang mem-babysit Eiman malam tu dengan 2 kawannya.

3 comments:

makcikrehan said...

nampaknya kami lagi terer. byk kali gak kuar deting laki-bini. muahahaha. mentang2 anak2 kakak PS yg jaga. tapi terasa lain mcm kan, asek tingat jer kat budak2 tu kat umah. pastu rasa nak cepat2 balik...sian kat depa kena tinggai.

Lenny said...

yeays... cantik gambo korang 2 org... gambo 'bestfren' ngan couple dier ada?

i lupa amik gambo ngan zamzari.. ahahhaha...

adha said...

best la wei kuar ber2.. hik3

Related Posts with Thumbnails