Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 2, 2010

Pasal... Malang Tidak Berbau

Salam,

Lepas hantar Eiman kat rumah Mama Ruby, kami kluar jer nampak ada beberapa orang tengah ngadap sorang lelaki yang terlentang atas jalan. Depa dok tutup badan lelaki tu ngan plastik hitam. Macam melayu kulit cerah, shirt kaler beige. Helmet kaler kelabu kat sebelah dia...
Takziah untuk family mangsa.
Gambo tak clear, snap pakai camera Cokia jer...

Letak citer ni kat forum Cari, abih lumat me kena dengan forumer sana. hahahhaha... padan muka :P

2 comments:

babyluv_ayang said...

pasal aper kena lumat lak...

Nurul Aznil said...

sebab depa kata info tak lengkap, gambo tak clear...
hehehehhe

Related Posts with Thumbnails