Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, November 2, 2010

Pasal... Berjaya Tangkap!

Salam,

Lama dok try snap gambar Eiman berdiri, tak dapat jer.
Tapi pagi tadi dapat jugak...


4 comments:

makcikrehan said...

Huwaaaaa tertekannnn!
terus buat entry keperbedaan capaian hahaha... :))

Nurul Aznil said...

Salam,

kot mana yang berbeda?
kot mana yang tertekan?

alah, lain budak lain milestone depa... rileks rileks...
at least your amazing Ashraf beratnya normal...

Eiman dok nak-nak-nak 7kilo tang tu jugak...

$uNmeloN said...

standby utk berlari plak lepas nih! Yeay! :D

mar!ahaf!z said...

steady aaa eiman :)

Related Posts with Thumbnails