Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Wednesday, November 3, 2010

Pasal... Bi-Di-Yo Wo-King

Salam,

Also...
Video Eiman hero Dagu Tajam berjalan...
Walau bukan ala-ala model macho strutting along the walkway, but for me... ini dah mabeles abih!


Video ini diambil masa bebudak opis me main badminton kat Pusat Komuniti Pantai Dalam malam tadi.

4 comments:

mas said...

hehehe...comelnya dia jln2 ek...cpt jln ni...bagus2...makin comel hero dagu tajam ni tau...

makcikrehan said...

stress lagiiiiii dan lagi dan lagi. huwaaa...

balik ni nak paksa putera mahkota kat umah tu prektis jlan pulak

Nurul Aznil said...

@mas - dia jalan mengjengkek skit. penangan walker. huhuuhuu

@MR - ala... jgnlah stress. budak kurang pencapaian fizikal, akan lebih cemerlang dari segi mental. kena 1 thing at a time maaa...

Aan Andes said...

OMG lajunya Eiman!! And giler excited dia..siap tergawang2 tangan haha.. tapi mmg cepat betul la Eiman jalan. Syabas!! Abes la tatty nak mengejar nnt :P

Related Posts with Thumbnails