Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Monday, November 1, 2010

Pasal... Car Nap

Salam,

Lately Eiman sering tido dalam keter.
Kat rumah susah nak tido, tapi bila masuk keter, lepas pusing 4-5 kali, minum susu, melalak skit, trus sondol-sondol me tido...

Ni gambar Hero Dagu Tajam lena atas pangkuan me Sabtu lepas...

Untuk gambar lebih besar, boleh klik gambar itu ya...

2 comments:

memorisusuanku said...

comelnya iman....handsome boy:)

Nurul Aznil said...

tgh tidoq comel...
cuba time dia peroseh tong sampah sampai tong terbalik atas dia?
hilang comel timbul comot!

Related Posts with Thumbnails