Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Sunday, October 31, 2010

Pasal... Kelab Sosial - Carting

Salam,

Bebudak SiripBiru ber-go-cart hari ni.
Me tengok jer... tapi end session me join jugak.
Siot betul! Me tertinggal 2-3 laps rasanya.
Bukan Back Marker dah... tu dah jadi BAD Back Marker :P

XTVT ni adalah dibawah Social Club yang dimana kekami mencarum RM20 tiap bulan dan opis pun match RM to RM.

Cuma... Presiden kelab ni nak letak jawatan. Tatau siapalah nak ganti.
ME? Fuuuuh!
I got my hand full with Summer Party, X-Mas Party and whatnot parties...
Tak sanggup lah. Penat.
Takat jadi tukang supply makanan, tu me bleh! :D


3 comments:

akutaktahu said...

trauma dgn go-kart! lg2 d subang! :P

Nurul Aznil said...

hahahahha....

sampai kena blacklist tu...

Lenny said...

it was fun tho, kan?

thanks for the lovely kuihs.. karipap adalah sangat marvelous!

c'mas parteey nyer bila plak.. u mmg part2 organize bg kat u je.. seme success!

Related Posts with Thumbnails