Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, August 20, 2010

Pasal... Expo Bebarang Baby

Salam,

KOrang tau tak la ni kat pusat expo MidValley ada expo barangan Baby lagi?

Mula hari ni sampai Ahad ni.
Me tak pergi, poket kosong seh :P

3 comments:

Kak Mah said...

arrrgh patut la ramai kawan2 me gi midvalley hari nieh.....ceh ceh ceh.... tapi pegi pun sama gak foket kosonnnn....

makcikrehan said...

i pon kompom takpi. poket kosong semstinya. lagi tak berani nak haruk KL. jem kot ekk...

mar!ahaf!z said...

derang ni mmg buat event tak tgk kiri kanan..

well, tak semestinya belum gaji org xde duit kan? hmmm
yg takde duit, saya je kot.. hahaha

kalau pi tesco, tak kira ari apa, mesti Q melampau, brg abis.. ishhh taktaula.. rakyat mesia mmg mewah kot.. atau kuat mencuci mata, dan membazir masa.. hehehe

Related Posts with Thumbnails