Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, August 20, 2010

Pasal... Hari Ni

Salam,

Hari ni, 6 tahun lepas, me mop lantai selepas balik dari Semua House Jalan TAR.

Me pi Semua House sebab gi pakai inai.
Siap naik Putra dari Masjid Jamek ke Kerinchi dengan tangan berinai tu...

Me mop lantai sebab tak ada sapa lagi adik-beradik yang mai rumah me.
Tak syok tu me bleh tergelincir jatuh terduduk sebab lantai licin.

lepas Maghrib tu, me ngan my Tunang pergi jemput sedara-mara kat selepas tol Jalan Duta.
Me tunjuk inai yang makin cantik warnanya kat Tok Baseah.

Malam tu, me tido sebagai anak orang.
Lepas tu me akan jadi isteri orang...

1 comment:

::fadxieza:: said...

so sweet..
suke ayat yang last tu..
happy anniversary..
betol kn??
:)

Related Posts with Thumbnails