Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Saturday, August 21, 2010

Pasal... 6 Tahun Sudah!

Salam,

Pejam celik pejam celik!
Manja-manja, gaduh-gaduh, manja-manja, gaduh-gaduh!

Tengok-tengok dah 6 tahun dah me pegang jawatan ISTERI kepada Mohd Azwan.


Tipulah kalau me kata tak pernah gaduh-gaduh.

Tipulah kalau me kata lovey-dovey sepanjang masa.


Ada time macam meluat giler kat ZwanZwan rasa nak muntah bila dengar suara dia.

Ada time macam sayang giler rasa nak simpan dia dalam poket tak bagi orang lain kacau atau tengok.


HuHuuHuuu...
21 Ogos 2004 - 21 Ogos 2010.

Dah 6 tahun kawin, 4 kali mengandung, 2 kali bersalin, 1 anak...

Dari naik bas ke naik motor ke naik Kancil Kooorap ke MyVi Katak...

Dari rumah kandang kambing kosong ke penuh macam stor ke nyaman mata menandang...

Dari masak lemak ayam+mangga muda ke speget ke nasi ayam ke laksa penang...

Dari 50 kilo ke 54 kilo ke 72 kilo ke 75 kilo ke 68 kilo...

Dari Penang ke Melaka ke Chow Kit ke Shah Alam ke Subang Mas...
Banyak memori tu...


ZwanZwan

6 comments:

Kuacibunge said...

tahniah...semoga bahagia ke akhir hayat :))

Nieza Ishak said...

appy annibersary ..

semoga bahagia ke akhir hayat.

** gaduh2 tue biasa la .. tak gaduh takde umpppppppp .... huhuhu

FamBlab said...

Happy Anniversary.... Congratulation....

mar!ahaf!z said...

HAPPY ANNIVERSARY tatty n azwan

:D suka part kilo tu.. apa kata tambah ukuran badan plak.. hehe

:p

Cikidong said...

happy aniversary!

adha said...

congrate for the 6th anniversary

me pun tahun ni kali ke 6 jugak.. pun anak 1 jek.. hihihihi

Related Posts with Thumbnails