Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 15, 2010

Pasal... Tatty Teddy

Salam,

Bagi Teratorian, depa kenal me as Tatty Teddy. Sampai la ni pun depa dok panggil me 'Kak Tatty, Kak Tatty'... (patut la me comot berlemoih selalu, tatty ma~)

So aritu masa pi M&S, me jumpa shirt Tatty Teddy. Lantas minta ZwanZwan snap 1 gambo me dengan 'gambar' me.

Tatty Teddy ni however, adalah patung beruang jantan. Bulunya kelabu dan hidungnya biru. Kenapa jadi lagu tu? Nanti me citer kat entry depan-depan.

2 comments:

MeMoRi Di HaTi said...

ekekekeke sporting betui zwan zwan tu ekekeek..tapi cute sgt mama eiman dgn tatty tu..mamanurin pun suka tedy or tatty tu..bestnya kalau dpt lagi hadiah mcm tu

mar!ahaf!z said...

lekat nama tatty tu eh.. ;)

and eh u know.. word verification for this entry is -- TATIonal ?

Related Posts with Thumbnails