Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Thursday, July 15, 2010

Pasal... Meraikan 7 bulan

Salam,

Eiman meraikan usia 7 bulannya dengan terjunan kuak lentang dari katil.

Babah sibuk cari henpon yang berbunyi, Ibu sedang sibuk pam susu.
Eiman?
Tergolek atas lantai.

Meraung dia. Benjol kepala.
Me yang panik minta maaf non stop kat Eiman sedang Babah dia buat muka toya marahkan henpon.
(Tula dah pesan, off jer la alarm henpon awak tu, bukannya awak bangun bila bunyi. Kami anak beranak yang bangun. BISING!)

Macam-macam la Hero Daju Tajam ni...

3 comments:

MeMoRi Di HaTi said...

ekekekekek sian eiman, celebrate 7 months dgn terjun katil..tak apa, org lelaki kena kuat!! ehehehe mama eiman lak marah babah yerk..

cepatkan baby membesar, macam baru je dia lahirkan..

Aan Andes said...

Haha kan dah kena sound. Happy 7months Eiman! Takpe..jatuh tu utk tough kan si hero ni. Hmm lepas ni lagi susah nak kawal, makin lasak.

Kuacibunge said...

Mak selalu pesan jangan tidur atas katil...sejak dari Danish sampai skrang letak tilam bawah jer...cakap pasal alarm ni samala...pasang alarm anak yg jaga...bsising jer!

Related Posts with Thumbnails