Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Friday, July 16, 2010

Pasal... Rasa Sebak, Marah & Geram

Salam,

Terbaca kat forum Cari, baby 9 bulan meninggal sebab mak sedara dia dok ikat dengan tali rafia 1 badan atas alasan takut budak tu jadi nakal. Dari kecik baby tu kena. Mak baghal baby ni bagi baby ni kat sedara dia sejak berusia 2 hari.

Baby tu menangis, mak sedara pukul. Terus nangis sampai malam. Bila orang lain sedaq dan bawa pi sepital baby dah pergi.

... i'm speechless ...

3 comments:

makdara TERDIVA said...

heh!! tu manusia ke binatang tu..memang bongok tul!!!

adha said...

eee bodohnye.... biol ke hapa tu???

Lenny said...

mmg bongok lah org tu... meh kita try ikat dier plak ngan tali rafia tgk camner...

Related Posts with Thumbnails