Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 27, 2010

Pasal... Sudah Tukar La... Maaaaaf!

Salam,

buat pemenang AkuNoi Birthday Contest, me minta maaf sangat sebab tak dapat nak bagi novel secondhand. Turned out buku yang tinggal adalah buku pasal falsafah, perang, pembunuhan.

Maka, me tukar buku tu dengan buku yang lebih berilmiah. Hope you guys tak kisah sangat.

Here it is...
Boleh guna untuk didik anak kita dengan lebih baik, insyaAllah. Ye dok? Ada 10 bab yang terangkan semua perkembangan anak kita, kognitif, bahasa, rohani, emosi, fizikal dan sosial.

Akhir kata, minta maaf lagi sekali sebab janji lain, bagi lain...

2 comments:

mar!ahaf!z said...

everyone dpt ni ke? tak kesah, janji hadiah :P love u tatty

Nurul Aznil said...

Buku ni utk top 3 jer...
tapi saguhati pun dapat buku jugak...

Related Posts with Thumbnails