Warning! AKUNOI Warning!


Diingatkan, blog ni akan citer pasal me. Pasal kecomelan me, kepandaian me, kehebatan me. Akan ada entry yang menunjukkan
keriakkan me, kesombongan me, ... Segalanya about me, me, me dan me... The world does revolves around me, thingin'. Kot ada yang rasa geli-geli, meluat bila baca, me cadangkan, baik tutup jer window ni ye... Karang tak pasal-pasal korang muntah hijau plak... Anyway... pada yang tak kisah untuk muntah hijau... selamat membaca...


Tuesday, July 27, 2010

Pasal... Kerastangan - Kotak Terpakai

Salam,

Drawer pedi stow me semak, penuh, cramped!
Tingkat atas letak sos, kunci, company stamps dan macam-macam lagi.
Tingkat 2 letak resit petty cash, statement dari bank apenyerentah.
Tingkat bawah letak telekung ngan beg pumping kits.

Semak mata, semak hati.

1 hari, me buka lemari bebarang stationery, nampak 1 kotak DELL.
Dapat 1 idea.
Maka me pun ber-kerastangan dan inilah hasilnya...

Kemas, tersusun, teratur dan senang nak capai barang.
So proud of myself :P

4 comments:

makdara TERDIVA said...

haha! gud idea la noi :)

$uNmeloN said...

bagus.. bagus.. nih klau kat cni(USM) depa panggil Lestari nih!! Thumbs up!!!

Aan Andes said...

Haha cool cool. Me kena tiru jugak ni. Drawer tu dah tak nampak rupa

mar!ahaf!z said...

ni xtvt 5S ni..

Related Posts with Thumbnails